Zisc, large Zogoflex

Zogoflex Zisc En flytbar frisbee som klarar avståndet, Zisc® är ett 'måste' för aktiva hundar. Mer flexibel än en hård frisbee och snabbare än dem som

Artikelnummer: 32
Leverantör: West Paw
Dela

Zogoflex Zisc 
En flytbar frisbee som klarar avståndet, Zisc® är ett 'måste' för aktiva hundar. Mer flexibel än en hård frisbee och snabbare än dem som är gjorda i textil är Zisc ett perfekt val att ta med sig till parken, ut på gården eller till vattnet. Flexibelt material gör denna hundfrisbee skonsam för hundens mun och lätt att plocka upp. I en värld av frisbee designade hundleksaker, så flyger Zisc till toppen.

Zisc inte är tillverkad för att vara en tuggleksak, den är designad att stå emot så mycket aktiv lek som hundar kan uppbringa medan de leker med en frisbee.

Zisc finns i två storlekar, large och mini. Mini storleken är perfekt att använda som frisbee till hundraser av mindre format och till de hundägare som föredrar en som är lätt att ta med sig överallt.

Mini Zisc är inte bara mindre utan tunnare och lättare också. Den finns i tre klara färger så att den ska vara lätt att upptäcka i vatten, i gräset eller i snön.

Storlek mini: 16.5cm i diameter
Storlek large: 21.5cm i diameter