HundLuckan - Hundtrimmet på Mälaröarna
HundLuckan, ett ställe att trivas på! Vi lägger mycket vikt vid invänjning, hantering och rutiner, allt för att hunden ska känna sej trygg på salongen.
Redan vid andra besöket såg vi stor skillnad på Morris, nu hade han koll på hur vi jobbar. Så gör som Suzanne och Morris - Besök oss på Hundluckan!


Vi som arbetar på HundLuckan heter Jessica och Ingela.

Presentation Jessica
Jag heter Jessica och har drivit HundLuckan sedan 2011. Jag startade upp hemma i Stenhamra för att senare flytta ut till underbara Thorslunda i Svartsjö. En plats som passar väldigt bra för mitt arbete, det är en lugn miljö med vacker natur samt goda parkeringsmöjligheter precis utanför min lokal.
Jag är ägare till tre Flatcoated retriever tjejjer och rasen ligger mej varmt om hjärtat. Den första införskaffades 1998 och jag har varit rasen trogen sedan dess. När mitt intresse för pälsvård utvecklades så blev det naturligt att specialisera mej på min egen ras.
 

Pälsvård
Flatcoated retriever
Jessica är specialiserad på Flatcoated retriever och har över 25 års erfarenhet av rasen samt pälsvården av den. Klipper och badar för både utställnings- och vardagsbehov. 

Engelsk Springer Spaniel
Ingela är specialiserad på Engelsk Springer Spaniel och har över 20 års erfarenhet av rasen samt pälsvården av den. Klipper och badar för både utställnings- och vardagsbehov.

Prislista 2024

Bad från 750kr

Kloklipp 160kr

Klipp av tasshår 250kr

Klipp av nos+tass+svansansättning pudel 450kr

Klippning från 950kr [pris beroende på hundens storlek, hanterbarhet och pälsens skick.]

Trim från 1100kr [endast Jack russel terrier, Border terrier samt Strävhårig tax]

Viktigt! Vid bokning av utställningsklippning så måste det anges vid bokningstillfället.


Med reservation för att prisjusteringar kan ske under året.


Valpintro

Vi lägger en bra grund för framtidens pälsvård av din valp [upp till 6 månader] *upplägget kan även passa äldre osäkra hundar.

Första gången får valpen lära känna mej, bordet och miljön på hundtrimmet. Utifrån reaktion så äter vi lite godis, umgås och har en trevlig stund tillsammans.
Andra gången provar vi på borstar och börjar använda dessa, tittar och lyssnar på fön samt klippmaskin, kikar på tassar och klor.

Tredje gången får valpen badas och fönas och vi kan klippa lite med sax vid tassar och ögon om det behövs.

Pris 1300kr [3 tillfällen]

Bokningsvillkor
Vid bokning av tid skickar jag tidsförslag som reserveras till er i 12h. Har man inte svarat under den tiden, lämnas tiden till någon annan.
Ni får alltid bekräftelse att den bokade tiden är er.

Hunden ska vara väl rastad innan den kommer.
Vi förbehåller oss rätten att avbryta om hunden på något sätt inte mår bra under besöket, eller om den inte går att hantera på, för oss eller hunden, ett säkert sätt! Skadade, sjuka hundar tas ej emot för klippning.
Dräktiga samt tikar med små valpar hemma tas ej emot och är välkomna tillbaka när valparna har flyttat hemifrån.

Avbokning sker senast 24h innan bokad tid, i annat fall debiteras den bokade tiden.
Om man är försenad till sin tid har jag dessvärre inte möjlighet att ta emot om förseningen överstiger 15 minuter, då får vi boka en ny tid.

För mer information och tidsbokning, kontakta mig på tel: 070-453 23 71 eller mail [email protected]