Leucillin 12-pack

Leucillin vad är det?Leucillin är en fantastiskt mångsidig hudvårdsprodukt som passar alla hudtyper och som är perfekt att ha i förstahjälpen lådan. Det är spec

Artikelnummer: 29
Leverantör: Lyvlee
Dela

Leucillin vad är det?
Leucillin är en fantastiskt mångsidig hudvårdsprodukt som passar alla hudtyper och som är perfekt att ha i förstahjälpen lådan. Det är speciellt framtaget för omvårdnad av hud, öron och ögon. Leucillin är en revolutionerande spray som utklassar andra produkter genom att aktivera kroppens eget immunförsvar. Det passar alla däggdjur, fåglar och reptiler.

Leucillin är en innovativ, trygg och prisvärd lösning som kan användas till en mängd olika hudåkommor.

Den innehåller inga gifter eller kemikalier, är inte irriterande och är helt ofarligt att använda på huden och i ögon och öron. Dessutom är Leucillin pH neutral och kan användas på alla hudtyper inklusive känslig hud och allergikänslig hud. 

Användning
Rengör och sköljer huden effektivt
Klådstillande
Passar alla djur
Imiterar kroppens immunförsvar
Helt ofarlig, pH neutral, giftfri och svider inte
Ofarlig och kan användas i/runt ögon, öron och på känslig hud
Ofarlig att inandas eller förtära
Innehåller inga steroider, alkohol eller alkohol
Uppiggande, mjukgörande och lenande
Reducerar läketid
100% biologiskt nedbrytbar

Hur fungerar Leucillin?
Leucillin imiterar och stärker kroppens immunförsvar. Det innehåller hypokloritsyra [HOCI], ett naturligt ämne som produceras av kroppens immunförsvar [våra vita blodkroppar] hos människor och djur och som skyddar mot  bakterier, virus och främmande organismer. HOCI stärker hudens självläkande egenskaper vilket kan förkorta läketiden.

Hypokloritsyra är en av de mest verkningsfulla och effektiva biocider som är känt. Medan det är totalt säkert är det 300 gånger mer effektivt än blekmedel och är nästan omedelbar i sin effekt och till skillnad från antibiotika utvecklar bakterier inte immunitet mot det.

Vad gör Leucillin bäst?
På grund av farten överlevande bakterier kan reproducera sej är en 99,9% dödlighet inte tillräcklig.
Leucillin innehåller extra stark formula som dödar 99,99999% för att säkerställa att inte en enda patogen cell överlever.


Hur säkert är Leucillin?
Hypoklorit är en naturlig kemikalie som redan finns i kroppen, djur som är känsliga i sin hud vid användning av andra produkter kommer inte att få några skadliga biverkningar vid användandet av Leucillin. Det är 100% säkert att använda vid känsliga områden såsom runt ögon, skärsår och öppna mindre sår och det är helt ofarligt om djuret skulle komma åt att slicka på området som behandlats.


Hur använder jag Leucillin?
För optimal styrka på spraymunstycket, spraya två gånger för att rensa munstycket. Spraya rikligt med Leucillin på det berörda området och låt självtorka. Det går även utmärkt att använda för rengöring och sköljning. Om du använder bomull eller kompress så ska du fukta väl med Leucillin. För att lindra allergiska symptom spraya rikligt med Leucillin på det drabbade området. Upprepa behandlingen 2-3 gånger per dag. Sköljning behövs inte.


Leucillin kan också användas till att rengöra verktyg för exempelvis hundfrisörer som behöver göra rent saxar, bord och skär. Spraya på, låt dra ett par minuter och torka sedan av.


Storlekar:
12x50ml
12x60ml
12x150ml
12x250ml
12x500ml
2x5000ml [obs!! behöver dekanteras i flaska avsedd för Leucillin] 
 
Spraya och låt det dra några minuter innan avtorkning.
Leucillin håller upp till 6 månader efter utgångsdatum.