Zogoflex Echo

Nyaste kollektionen Zogoflex leksaker från West Paw, USA är här!
Zogoflex Echo Zwig och Rando.

För att inte någon hund ska berövas glädjen av Zogoflex är tiden inne för ett lättare, mer böjbart, smidigare sätt att leka och tugga! Zogoflex Echo kollektionen är tillverkad i USA av samma giftfria, BPA-fria material som våra andra leksaker fast med en ihålig kärna som gör dem smidigare och lättare i vikt.

Rando och Zwig är denna kollektions West Paw version av den klassiska boll- och pinnkastningen - bara bättre, säkrare, mer tåliga och mer roliga än de enkla föregångarna. Vår genomtänkta design för de tidlösa formerna ger en oförutsägbar twist till originalleken av kasta och hämta.

Zogoflex Echo zwig

Ett säkrare alternativ till den klassiska pinnleken. Zogoflex Echo Zwig är ihålig, tålig och skonsam för hundens mun och tänder. Kastvänlig och flyter naturligtvis precis som sina andra Zogoflexkompisar, i vatten. 

Längd: ca 35cm
Färg: Melon, Jungle green, Eggplant

 

Zogoflex Echo skamp

Ytterligare en variant till familjen Zogoflex Echo. Perfekt till vattenlekar då den flyter i vatten, ett säkrare alternativ till pinne och blir lätt hundens favoritleksak!

Storlek: ca 25,5cm

Zogoflex Echo rando

Zogoflex Echo Rando är en ihålig, tålig boll som är skonsam mot hundens mun och tänder och som går att bita ihop ännu mer än föregångaren Zogoflex Air Boz. Den flyter i vatten precis som sina andra Zogoflexkompisar.

Storlek: large 9cm, small 6cm
Färg: Melon, Jungle Green, Eggplant

Copyright K9Design AB