Zogotry1

Zogoflex® från West Paw Design

Om West Paw Design
West Paw Design tillverkar några av de högst kvalitativa hund- och kattprodukter som finns på marknaden. West Paw använder de mest hållbara materialen som också är giftfria.
'Oförstörbara hundleksaker' är en vanlig recension som de får från sina kunder. Deras unika serie av leksaker gjorda av det fantastiska materialet Zogoflexär visserligen tåligt - det mest tåliga som vi hittat för ihärdiga tuggare. De får komplimanger och bra recensioner från kunderna och de har heller inte hittat någon mer tålig hundleksak på marknaden... men de tror fortfarande att det inte finns något som en 'oförstörbar hundleksak'.

Många hundägare som har hundar som tuggar extremt är skeptiska till tåliga hundleksaker och det är därför West Paw Design har tagit fram sin engångs-ersättningsgaranti.
Väl värt att prova, kanske hittar du rätt för just din hund!

 

Mini-hurley-w-dog-web


Zogoflex® hundleksaker
är tillverkade i ett otroligt tåligt material som är böjligt, designade att bli återvinningsbara och det skapar praktiskt taget inget spill under tillverkningsprocessen. De är tillverkade i USA med fokus på hållbarhet och att hunden ska tycka leksaken är rolig.

Zogoflex och ingen av dess komponenter innehåller några kända källor av bly, kadmium, kvicksilver, latex, naturgummi, ftalater, hormoner, Bisfenol A eller asbets.

Förpackningen är tryckt på 100% återvunnet papper med soja baserat bläck och plastöverdraget är även det återvunnet.

Zogoflex går att diska i diskmaskinen, lägg den på översta hyllan i maskinen och din Zogoflex leksak kommer ut ren och ser ut som ny!
Alla Zogoflex leksaker kommer med en engångs ersättningsgaranti, de kasserade leksakerna som kommer i retur går sedan till återvinning.